Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Atlantean Kodex live in Athens


Στις 3 Δεκεμβρίου 2011, στο Seven Sins Club (Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα) θα εμφανιστούν οι:
ATLANTEAN KODEX
ARRAYAN PATH
WRATHBLADE
WAR DANCE

Οι Atlantean Kodex επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά το καταπληκτικό πρώτο τους full-length album, "The Golden Bough". Mια κυκλοφορία που συγκεντρώνει ολόκληρη την ουσία του επικού metal, όπως αυτή προσδιορίζεται από τους πρώιμους Manowar και την Asatru περίοδο των Bathory, μέσα από το προσωπικό πρίσμα και τις πεποιθήσεις των Atlantean Kodex.
Διαβάστε ΕΔΩ την τελευταία συνέντευξη των Atlantean Kodex στο Cloak 'n' Dagger 'zine.

Oι Κύπριοι Arrayan Path μόλις κυκλοφόρησαν το τρίτο τους album με τίτλο "Ira Imperium" από την Pitch Black Records και οι πρώτες κριτικές είναι εντυπωσιακές. Με μια παραγωγή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα δεδομένα, εξαιρετικές συνθέσεις, τη μοναδική φωνή του Nικόλα Λεπτού και τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαράνη (Sanvoisen), αλλά και του σπουδαίου Tony Martin (Black Sabbath), παρουσιάζουν ένα σύνολο που ακροβατεί ανάμεσα σε κλασσικό heavy metal, Ευρωπαϊκό power metal και ανατολίτικα στοιχεία.

Προσωπικά, δεν έχω λόγια για να περιγράψω τη δύναμη των Wrathblade... Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το demo τους και έχουν ήδη ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους album, το οποίο αναμένεται τον Μάρτιο του 2012. Συγκλονιστικό, ατόφιο heavy metal με πάθος και ωμή δύναμη.

Οι War Dance είναι μια ανερχόμενη Ελληνική μπάντα που συνδυάζει τον λυρισμό των Warlord με στοιχεία από Sarissa και η παρθενική τους δουλειά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον...

Εισιτήρια για τη συναυλία προπωλούνται:
No Remorse Records (Γαμβέτα 4)
Sirens Records (Nικηταρά 14)
Metal Era (Εμ.Μπενάκη 22)

Be there!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου